Frokost Menu
Let & Lækkert
Salat, Brød & Pasta
Koldrøget laks
med pocheret æg og spinat a la creme
165,- Salad de poulet
med hjertesalat og parmesan
175,-
Håndpillede norske rejer
på friskbagt brød med mayonnaise og citron
165,- Ravioli med trøffelcreme
gluten fri pasta i trøffelcreme180,-
Karl Johan a la creme
med revet parmesan og balsamico
165,-
Plat du jour Koldrøget laks med syrnet fløde og citron Håndpillede rejer med citron og mayo Terrine af and BBQ gris i sprød rispapir Comté med oliven og kompot serveret med hjemmebagt surdejsbrød, rugbrød og smør | 245,- min. 2 kuverter |
---|
Kødretter
Dagens hovedret Oksemørbrad med svampe, ristet majs og pebersauce | 295,- |
Côte de Boeuf med kryddersmør og pommes frites rigeligt til en, nok til to | 745,- pr. stk. |
Boeuf Bearnaise af oksemørbrad 200 gr. med pommes frites. | 325,- |
Rørt steak tatar med krydder urter og pommes frites | 215,- |
Supplement | ekstra til det gode kød |
Sauce Bearnaise | 45,- |
Grøntsager | 45,- |
Mini Cæsar salat | 45,- |
Pommes frites | 35,- |
Pebersacuce | 45,- |
Stegt Foie Gras | 95,- |
Dip | 8,- |
Fisk & Skaldyr
Laksetatar
med purløg og citroncreme
135,- Dagens fisk
med fiskefumé og kartofler
245,-
Blåmuslinger i sauce Velouté
med citron og urter
175,- Plateau Fruits de mer
1/2 hummer, krabbeklør, krebs, tigerrejer, østers,
jomfruhummer, blåmuslinger -
Serveres kun på forudbestilling, min. 2 kuverter.
755,- pr. kuvert
Østers
med klassisk garniture
45,- stk Caviar
30g
50g
125g
250g
395,-
665,-
1645,-
3200,-
Udforsk vores Franske lækkerier
Aftenmenu
3-RETTERS
Festugemenu
Tuntatar med sesamsoya og saltede mandler
–
Oksemørbrad med sensommersvampe, ristet majs og pebersauce
–
Mørk chokolademousse med syltet brombær og karamel
–
445,-
Foretter
Dagens forret
Forretten fra menuen
135,- Snegle 6 stk.
vinbjergsnegle fra Bourgogne
110,-
Foie gras-terrine
med kvædekompot
195,- Tuntatar
med sesam, soya og saltet mandler155,-
Laksetatar
med purløg og citroncreme
135,- Rørt steak tatar
med krydderurter
145,-
Blåmuslinger i sauce velouté
med citron og urter
135,-
Kødretter
Dagens hovedret
Oksemørbrad med svampe, ristet majs og pebersauce
295,-
Côte de Boeuf
med kryddersmør og pommes frites
rigeligt til en, nok til to
745,- pr. stk.
Boeuf Bearnaise
af oksemørbrad 200 gr. med pommes frites.
325,-
Rørt steak tatar
med krydder urter og pommes frites
215,-
Supplement | ekstra til det gode kød |
Sauce Bearnaise | 45,- |
Grøntsager | 45,- |
Mini Cæsar salat | 45,- |
Pommes frites | 35,- |
Pebersacuce | 45,- |
Stegt Foie Gras | 95,- |
Dip | 8,- |
Fjerkræ
Carltons svampefarseret Vagtel
med sauce sûpreme og sensommer grønt
245,-
Til den lette
Pasta
Ravioli med trøffelcreme | 180,- |
---|---|
Gluten fri pasta med trøffelcreme | 180,- |
Fisk & Skaldyr
Gillardeau østers
med citron, tabasco og vinaigrette
45,- pr. stk. Stegt Pighvar på ben
med grillet citron og kaperssmør sauce
395,-
Koldt Plateau
1/2 hummer, krabbeklør, krebs, tigerrejer, østers,
jomfruhummer, blåmuslinger
745,- pr. person (min. 2 kuverter) Blåmuslinger i sauce Velouté
med urter og citron
215,-
Dagens fisk
med sauce beurre blanc og spæd grøntsager
215,- Caviar
30g
50g
125g
250g
395,-
665,-
1645,-
3200,-
Dessert
chokolade mousse med syltet bær
115,- Carlton´s 3 gode oste 105,-
3 kugler vaniljeis med chokoladesauce 95,- 3 slags sødt
65,-
Creme brulèe
95,- Irsk kaffe
75,-
Espresso Martini
110,-