fbpx

Festuge menukort

Frokost Menu

Let & Lækkert

Salat, Brød & Pasta

Spansk skinke
med pocheret æg, svampesauce, parmesan og trøffel

175,-Carltons cæsar salat
med kylling, parmesan & bacon

165,-
Håndpillede norske rejer
på friskbagt brød med mayonnaise og citron

165,-Tortellini
med basilikumcreme og parmesan
180,-
glutenfri + 15,-
Carltons tomatsalat
med mozzarella og basilikum

155,-

Plat du jour
Koldrøget laks med syrnet fløde og citron
Håndpillede rejer med citron og mayo
Terrine af and
spansk skinke med chilimayo
Comté med oliven og kompot
serveret med hjemmebagt
surdejsbrød, rugbrød og smør
245,-
min. 2 kuverter
Til kød elskeren

Kødretter

Pariserbøf
med klassisk garniture

180,-Rørt steak tatar
med krydderurter & pommes frites

205,-
Foie gras-terrine
med kvædekompot

195,-Carltons Steak sandwich
med karamelliserede løg og pebersyltede agurker

180,-
Frokost Boeuf
af oksemørbrad 200 gr. stegt som medaljoner med
bearnaise & pommes frites

295,-
Sea food lovers

Fisk & Skaldyr

Laksetatar
med purløg og citroncreme

135,-Sprød stegt fisk
med pickles og salat


140,-
Moules Frit
Hvidvins dampede med pommes frites

175,-Koldt Plateau
krebs, tigerrejer, østers,
jomfruhummer, blåmuslinger -
Serveres på forudbestilling forudbestilling


395,- pr. kuvert
Østers
med klassisk garniture

46,- stk. / 6 stk. 235,-

Aften Menu

 

Udforsk vores Franske menu

ske3

3-RETTERS

Festugemenu

Koldrøget laks med Hollandaisesauce

Oksemørbrad med kantareller, majs og pebersauce

Hindbærtærte med hvid chokolade og hindbæris

425,- 

Til starten

Foretter

Dagens forret
Forretten fra menuen

135,-Snegle 6 stk.
vinbjergsnegle fra Bourgogne


110,-
Foie gras-terrine
med kvædekompot

195,-Tuntatar
med avocado og sesam
155,-
Laksetatar
med purløg og citroncreme

135,-Rørt steak tatar
med krydderurter

145,-
Moules Marineres
Hvidvins dampet med urter
135,-

Til kød elskeren

Kødretter

Dagens hovedret
Hovedretten fra menuen

225,-
Okse Ribeye, Greater Omaha
350 gr. med kryddersmør og pommes frites

495,-
Boeuf Bearnaise
af oksemørbrad 200 gr. med pommes frites.

295,-
Rørt steak tatar
med krydder urter og pommes frites

205,-

Supplement

ekstra til det gode kød
Sauce Bearnaise

45,-
Grøntsager

45,-
Mini Cæsar salat

45,-
Pommes frites

35,-
Pebersacuce

45,-
Stegt Foie Gras

95,-
Dip

8,-
Til den flyvende

Fjerkræ

Carltons svampefarseret Vagtel
med sauce sûpreme og sensommer grønt

245,-

Til den lette

Pasta

Tortellini
med basilikuncreme og parmesan
Glutenfri pasta - tillæg 15,-

180,-

Sea food lovers

Fisk & Skaldyr

Gillardeau østers
med citron, tabasco og vinaigrette

46,- pr. stk. / 6 stk. 235,-Stegt Pighvar på ben
med grillet citron og kaperssmør sauce

395,-
Koldt Plateau
krebs, tigerrejer, østers,
jomfruhummer, blåmuslinger

395,- pr. person (min. 2 kuverter)Moules Marinieres
Hvidvins dampede med urter

215,-
Vol au Vent med fisk og skaldyr i hummersauce210,-Dagens fisk
med sauce beurre blanc og spæd grønt

215,-
Caviar
30g
50g
125g
250g


395,-
665,-
1645,-
3200,-

Til den søde tand

Dessert

Dagens dessert

95,-Carlton´s 3 gode oste105,-
3 kugler vaniljeis med chokoladesauce95,-3 slags sødt

55,-
chokolade mousse med syltet bær

95,-Irsk kaffe


75,-
Creme brulèe

95,-Espresso Martini


110,-