fbpx
Festuge menukort

Frokost Menu

Let & Lækkert

Salat, Brød & Pasta

Koldrøget laks
med pocheret æg og spinat a la creme

165,-Salad de poulet
med hjertesalat og parmesan

175,-
Håndpillede norske rejer
på friskbagt brød med mayonnaise og citron

165,-Ravioli med trøffelcreme
gluten fri pasta i trøffelcreme
180,-
Karl Johan a la creme
med revet parmesan og balsamico

165,-

Plat du jour
Koldrøget laks med syrnet fløde og citron
Håndpillede rejer med citron og mayo
Terrine af and
BBQ gris i sprød rispapir
Comté med oliven og kompot
serveret med hjemmebagt
surdejsbrød, rugbrød og smør
245,-
min. 2 kuverter
Til kød elskeren

Kødretter

Dagens hovedret
Oksemørbrad med svampe, ristet majs og pebersauce

295,-
Côte de Boeuf
med kryddersmør og pommes frites
rigeligt til en, nok til to

745,- pr. stk.
Boeuf Bearnaise
af oksemørbrad 200 gr. med pommes frites.

325,-
Rørt steak tatar
med krydder urter og pommes frites

215,-
Supplement

ekstra til det gode kød
Sauce Bearnaise

45,-
Grøntsager

45,-
Mini Cæsar salat

45,-
Pommes frites

35,-
Pebersacuce

45,-
Stegt Foie Gras

95,-
Dip

8,-
Sea food lovers

Fisk & Skaldyr

Laksetatar
med purløg og citroncreme

135,-Dagens fisk
med fiskefumé og kartofler


245,-
Blåmuslinger i sauce Velouté
med citron og urter

175,-Plateau Fruits de mer
1/2 hummer, krabbeklør, krebs, tigerrejer, østers,
jomfruhummer, blåmuslinger -
Serveres kun på forudbestilling, min. 2 kuverter.


755,- pr. kuvert
Østers
med klassisk garniture

45,- stkCaviar
30g
50g
125g
250g


395,-
665,-
1645,-
3200,-

Udforsk vores Franske lækkerier

 

Aftenmenu

ske3

3-RETTERS

Festugemenu

Tuntatar med sesamsoya og saltede mandler

Oksemørbrad med sensommersvampe, ristet majs og pebersauce

Mørk chokolademousse med syltet brombær og karamel

445,-

Til starten

Foretter

Dagens forret
Forretten fra menuen

135,-Snegle 6 stk.
vinbjergsnegle fra Bourgogne


110,-
Foie gras-terrine
med kvædekompot

195,-Tuntatar
med sesam, soya og saltet mandler
155,-
Laksetatar
med purløg og citroncreme

135,-Rørt steak tatar
med krydderurter

145,-
Blåmuslinger i sauce velouté
med citron og urter
135,-

Til kød elskeren

Kødretter

Dagens hovedret
Oksemørbrad med svampe, ristet majs og pebersauce

295,-
Côte de Boeuf
med kryddersmør og pommes frites
rigeligt til en, nok til to

745,- pr. stk.
Boeuf Bearnaise
af oksemørbrad 200 gr. med pommes frites.

325,-
Rørt steak tatar
med krydder urter og pommes frites

215,-

Supplement

ekstra til det gode kød
Sauce Bearnaise

45,-
Grøntsager

45,-
Mini Cæsar salat

45,-
Pommes frites

35,-
Pebersacuce

45,-
Stegt Foie Gras

95,-
Dip

8,-
Til den flyvende

Fjerkræ

Carltons svampefarseret Vagtel
med sauce sûpreme og sensommer grønt

245,-

Til den lette

Pasta

Ravioli
med trøffelcreme

180,-
Gluten fri pasta
med trøffelcreme

180,-
Sea food lovers

Fisk & Skaldyr

Gillardeau østers
med citron, tabasco og vinaigrette

45,- pr. stk.Stegt Pighvar på ben
med grillet citron og kaperssmør sauce

395,-
Koldt Plateau
1/2 hummer, krabbeklør, krebs, tigerrejer, østers,
jomfruhummer, blåmuslinger

745,- pr. person (min. 2 kuverter)Blåmuslinger i sauce Velouté
med urter og citron

215,-
Dagens fisk
med sauce beurre blanc og spæd grøntsager

215,-Caviar
30g
50g
125g
250g


395,-
665,-
1645,-
3200,-

Til den søde tand

Dessert

chokolade mousse med syltet bær

115,-Carlton´s 3 gode oste105,-
3 kugler vaniljeis med chokoladesauce95,-3 slags sødt

65,-
Creme brulèe

95,-Irsk kaffe


75,-
Espresso Martini


110,-