Festuge menukort
Frokost Menu
Let & Lækkert
Salat, Brød & Pasta
Spansk skinke
med pocheret æg, svampesauce, parmesan og trøffel
175,- Carltons cæsar salat
med kylling, parmesan & bacon
165,-
Håndpillede norske rejer
på friskbagt brød med mayonnaise og citron
165,- Tortellini
med basilikumcreme og parmesan 180,-
glutenfri + 15,-
Carltons tomatsalat
med mozzarella og basilikum
155,-
Plat du jour Koldrøget laks med syrnet fløde og citron Håndpillede rejer med citron og mayo Terrine af and spansk skinke med chilimayo Comté med oliven og kompot serveret med hjemmebagt surdejsbrød, rugbrød og smør | 245,- min. 2 kuverter |
Kødretter
Pariserbøf med klassisk garniture | 180,- | Rørt steak tatar med krydderurter & pommes frites | 205,- |
Foie gras-terrine med kvædekompot | 195,- | Carltons Steak sandwich med karamelliserede løg og pebersyltede agurker | 180,- |
Frokost Boeuf af oksemørbrad 200 gr. stegt som medaljoner med bearnaise & pommes frites | 295,- |
Fisk & Skaldyr
Laksetatar
med purløg og citroncreme
135,- Sprød stegt fisk
med pickles og salat
140,-
Moules Frit
Hvidvins dampede med pommes frites
175,- Koldt Plateau
krebs, tigerrejer, østers,
jomfruhummer, blåmuslinger -
Serveres på forudbestilling forudbestilling
395,- pr. kuvert
Østers
med klassisk garniture
46,- stk. / 6 stk. 235,-
Aften Menu
Udforsk vores Franske menu
3-RETTERS
Festugemenu
Koldrøget laks med Hollandaisesauce
–
Oksemørbrad med kantareller, majs og pebersauce
–
Hindbærtærte med hvid chokolade og hindbæris
–
425,-
Foretter
Dagens forret
Forretten fra menuen
135,- Snegle 6 stk.
vinbjergsnegle fra Bourgogne
110,-
Foie gras-terrine
med kvædekompot
195,- Tuntatar
med avocado og sesam155,-
Laksetatar
med purløg og citroncreme
135,- Rørt steak tatar
med krydderurter
145,-
Moules Marineres
Hvidvins dampet med urter
135,-
Kødretter
Dagens hovedret
Hovedretten fra menuen
225,-
Okse Ribeye, Greater Omaha
350 gr. med kryddersmør og pommes frites
495,-
Boeuf Bearnaise
af oksemørbrad 200 gr. med pommes frites.
295,-
Rørt steak tatar
med krydder urter og pommes frites
205,-
Supplement | ekstra til det gode kød |
Sauce Bearnaise | 45,- |
Grøntsager | 45,- |
Mini Cæsar salat | 45,- |
Pommes frites | 35,- |
Pebersacuce | 45,- |
Stegt Foie Gras | 95,- |
Dip | 8,- |
Fjerkræ
Carltons svampefarseret Vagtel
med sauce sûpreme og sensommer grønt
245,-
Til den lette
Pasta
Tortellini
med basilikuncreme og parmesan
Glutenfri pasta - tillæg 15,-
180,-
Fisk & Skaldyr
Gillardeau østers
med citron, tabasco og vinaigrette
46,- pr. stk. / 6 stk. 235,- Stegt Pighvar på ben
med grillet citron og kaperssmør sauce
395,-
Koldt Plateau
krebs, tigerrejer, østers,
jomfruhummer, blåmuslinger
395,- pr. person (min. 2 kuverter) Moules Marinieres
Hvidvins dampede med urter
215,-
Vol au Vent med fisk og skaldyr i hummersauce 210,- Dagens fisk
med sauce beurre blanc og spæd grønt
215,-
Caviar
30g
50g
125g
250g
395,-
665,-
1645,-
3200,-
Dessert
Dagens dessert
95,- Carlton´s 3 gode oste 105,-
3 kugler vaniljeis med chokoladesauce 95,- 3 slags sødt
55,-
chokolade mousse med syltet bær
95,- Irsk kaffe
75,-
Creme brulèe
95,- Espresso Martini
110,-