Carlton Klassikere
Frokostmenu
Let & Lækkert
Salat, Brød & Pasta
Ravioli med trøffelcreme | 180,- | Salad de poulet med hjertesalat og parmesan | 175,- |
Håndpillede norske rejer på friskbagt brød med mayonnaise og citron | 165,- | Karl Johan a la creme med revet parmesan og balsamico | 165,- |
Plat du Jour kokkens 5 gode ting Serveret med rugbrød og surdejsbrød. min. 2 kuverter | 245,- pr. person | Koldrøgt laks med pocheret æg og spinat | 165,- |
Glutenfri pasta med trøffelcreme | 180,- | Glutenfrit brød kan vælges |
Til kød elskeren
Kødretter
Pariserbøf
med klassisk garniture
180,- Rørt steak tatar
med krydderurter & pommes frites
215,-
Foie gras-terrine
med kvædekompot
195,- Carpaccio
med trøffelmayonnaise, revet parmesan og pinjekerner
155,-
Frokost Boeuf
af oksemørbrad 200 gr. stegt som medaljoner med
bearnaise & pommes frites
325,-
Sea food lovers
Fisk & Skaldyr
Laksetatar med purløg og citroncreme | 135,- | Dagens fisk med sauce beurre blanc og spæde grøntsager | 215,- |
Blåmuslinger i sauce velouté med citron og friske urter | 175,- | Gillardeau østers med klassisk garniture | pr. stk. 45,- |
Caviar med purløg, rødløg, blinis og creme fraiche | 30g 395,- 50g 665,- 125g 1645,- 250g 3200,- | Plateau Fruits de mer 1/2 hummer, flodkrebs, tigerrejer, østers, jomfruhummer, blåmuslinger - Serveres kun på forudbestilling | 745,- pr. kuvert |