fbpx

Carlton Klassikere

Frokostmenu

Laksetatar
med purløg og citroncreme

135,-Dagens fisk
med sauce fiske fumé og kartofler
255,-
Blåmuslinger
i sauce velouté med citron og friske urter

175,-Gillardeau østers
med klassisk garniture

pr. stk. 45,-
Caviar
med purløg, rødløg, blinis og creme fraiche
30g 395,-
50g 665,-
125g 1645,-
250g 3200,-
Plateau Fruits de mer
1/2 hummer, flodkrebs, tigerrejer, østers,
jomfruhummer, blåmuslinger -
Serveres kun på forudbestilling


845,- pr. kuvert
Pariserbøf
med klassisk garniture

180,-Rørt steak tatar
med krydderurter & pommes frites

215,-
Foie gras-terrine
med kvædekompot

195,-
Frokost Boeuf
af oksemørbrad 200 gr. stegt som medaljoner med
bearnaise & pommes frites

325,-
Ravioli
med trøffelcreme

180,-Salad de poulet
med hjertesalat og parmesan

175,-
Håndpillede norske rejer
på friskbagt brød med mayonnaise og citron

165,-Vintersvampe a la creme
med revet parmesan og balsamico
165,-
Carltons lækkerier
sprødstegt fisk
håndpillede norske rejer
terrine af fjerkræ
sprød barbecuegris
Comté med chutney
Serveret med rugbrød og surdejsbrød. min. 2 kuverter

295,- pr. person Koldrøgt laks
med pocheret æg og spinat
165,-
Glutenfri pasta
med trøffelcreme

180,-Burrata
med med syltetede tomater og balsamico
145,-
Chokolade til den søde tand

55,-
Mørk chokolade fondant
med vanilje is

95,-
Creme brûlée

95,-
3 kugler vaniljeis
med chokoladesauce
95,-
Carlton's varme chokolade
med flødeskum
75,-