Carlton Klassikere
Frokostmenu
Laksetatar med purløg og citroncreme | 135,- | Dagens fisk med sauce fiske fumé og kartofler | 255,- |
Blåmuslinger i sauce velouté med citron og friske urter | 175,- | Gillardeau østers med klassisk garniture | pr. stk. 45,- |
Caviar med purløg, rødløg, blinis og creme fraiche | 30g 395,- 50g 665,- 125g 1645,- 250g 3200,- | Plateau Fruits de mer 1/2 hummer, flodkrebs, tigerrejer, østers, jomfruhummer, blåmuslinger - Serveres kun på forudbestilling | 845,- pr. kuvert |
Pariserbøf med klassisk garniture | 180,- | Rørt steak tatar med krydderurter & pommes frites | 215,- |
Foie gras-terrine med kvædekompot | 195,- | ||
Frokost Boeuf af oksemørbrad 200 gr. stegt som medaljoner med bearnaise & pommes frites | 325,- |
Ravioli med trøffelcreme | 180,- | Salad de poulet med hjertesalat og parmesan | 175,- |
Håndpillede norske rejer på friskbagt brød med mayonnaise og citron | 165,- | Vintersvampe a la creme med revet parmesan og balsamico | 165,- |
Carltons lækkerier sprødstegt fisk håndpillede norske rejer terrine af fjerkræ sprød barbecuegris Comté med chutney Serveret med rugbrød og surdejsbrød. min. 2 kuverter | 295,- pr. person | Koldrøgt laks med pocheret æg og spinat | 165,- |
Glutenfri pasta med trøffelcreme | 180,- | Burrata med med syltetede tomater og balsamico | 145,- |
Chokolade til den søde tand | 55,- |
---|---|
Mørk chokolade fondant med vanilje is | 95,- |
Creme brûlée | 95,- |
3 kugler vaniljeis med chokoladesauce | 95,- |
Carlton's varme chokolade med flødeskum | 75,- |