Frokost Menu
God Fransk menu
Let & Lækkert
Salat & Brød
Carltons trøffelæg med kalvehaler og sauce hollandaise | 165,- | Carltons cæsar salat med kylling, parmesan & bacon | 165,- |
Håndpillede norske rejer på friskbagt brød med mayonnaise og citron | 165,- | Salad Lyonnaise med pocheret æg, fransk skinke og crouton | 165,- |
Juletallerken Islandske sild med karrymayonnaise, rødspættefilet med remolade, Norske rejer med mayonnaise, Andepaté, brie med oliven Serveret med rugbrød og surdejsbrød. min. 2 kuverter | 245,- pr. person | Sardiner i olie med sauce tatare og ristet surdejsbrød | 105,- |
Til kød elskeren
Kødretter
Pariserbøf med klassisk garniture | 180,- | Rørt steak tatar med krydderurter & pommes frites | 205,- |
Foie gras-terrine med kvædekompot | 195,- | Carltons Steak sandwich med karamelliserede løg og pebersyltede agurker | 180,- |
Frokost Boeuf af oksemørbrad 200 gr. stegt som medaljoner med bearnaise & pommes frites | 295,- |
Sea food lovers
Fisk & Skaldyr
Laksetatar med purløg og citroncreme | 135,- | Dagens fisk med sauce beurre blanc og spæde grøntsager | 215,- |
Hjertemuslinger i sauce velouté med citron og friske urter | 175,- | Plateau Fruits de mer 1/2 hummer, flodkrebs, tigerrejer, østers, jomfruhummer, blåmuslinger - Serveres på forudbestilling | 685,- pr. kuvert |
Sprød stegt fisk med sauce tatare | 140,- | Østers med klassisk garniture | 46,- stk. / 6 stk. 235,- |
Juleanretning

Carlton´s Jul
2 slags sild
Rejer med mayonnaise og citron
Lun rødspættefilet med remoulade og citron.
*
Boeuf af oksemørbrad med sæsonens grønt, pebersauce & kartofler
*
Ris á là mande med kirsebærsauce
Pris: 395,-
Skal bestilles af hele bordet
Tilkøb til juleanretningerne:
Røget ål med røræg 55,- pr. person
Steget sild 35,- pr. person
Julegravad laks 65,- pr. person