fbpx

Aften Menu

 

Udforsk vores Franske menu

ske3

Til starten

Foretter

Dagens forret

135,-Snegle 6 stk.
vinbjergsnegle fra Bourgogne


110,-
Foie gras-terrine
med kvædekompot

195,-Sardiner i olie
med sauce tatare og ristet surdejsbrød
105,-
Laksetatar
med purløg og citroncreme

135,-Rørt steak tatar
med krydderurter

145,-
Blåmuslinger
i sauce velouté med citron og friske urter
135,-
Til kød elskeren

Kødretter

Dagens hovedret

195,-
Beef Wellington
med trøffelsauce
min. 2 kuverter

385,- pr. person
Boeuf Bearnaise
af oksemørbrad 200 gr. med pommes frites.

295,-
Rørt steak tatar
med krydder urter og pommes frites

205,-
Supplement

ekstra til det gode kød
Sauce Bearnaise

45,-
Grøntsager

45,-
Mini Cæsar salat

45,-
Pommes frites

35,-
Pebersacuce

45,-
Stegt Foie Gras

95,-
Dip

8,-
Til den flyvende

Fjerkræ

Fransk landkylling
Helstegt, serveret med spæde grøntsager & morkelsauce
min. 2 kuverter

295,- pr. person
Sea food lovers

Fisk & Skaldyr

Østers

46,- pr. stk. / 6 stk. 235,-
Plateau Fruits de mer
Flodkrebs, tigerrejer, østers,
jomfruhummer, blåmuslinger -
Serveres torsdag, fredag & lørdag, samt på forudbestilling


435,- pr. person (min. 2 kuverter)Blåmuslinger
i sauce velouté med citron og friske urter

215,-
Caviar
30g
50g
125g
250g


395,-
665,-
1645,-
3200,-
Dagens fisk
med sauce beurre blanc og spæd grønt

215,-
Til den søde tand

Dessert

Dagens dessert

95,- Omelet au Suprise, rigeligt til en - nok til to

175,-
3 kugler vaniljeis
med chokoladesauce

95,-3 slags sødt

65,-
Chokolade fondant
med vaniljeis

95,-Creme brulèe

95,-