Udforsk vores Franske lækkerier
Aftenmenu
Til starten
Foretter
Dagens forret | 135,- | Snegle 6 stk. vinbjergsnegle fra Bourgogne | 110,- |
Foie gras-terrine med kvædekompot | 195,- | Ristede kammuslinger med pighvarcreme, hasselnødder og Løgrom | 155,- |
Laksetatar med purløg og citroncreme | 135,- | Rørt steak tatar med krydderurter | 145,- |
Blåmuslinger i sauce velouté med citron og friske urter | 135,- | Stegte kalvebrisler med trøffel og cremet kartoffel | 175,- |
Til kød elskeren
Kødretter
Dagens hovedret | 295,- |
Côte de Boeuf med kryddersmør og pommes frites min. 2 kuverter | 365,- pr. person |
Boeuf Bearnaise af oksemørbrad 200 gr. med pommes frites. | 325,- |
Rørt steak tatar med krydder urter og pommes frites | 215,- |
Supplement | ekstra til det gode kød |
Sauce Bearnaise | 45,- |
Grøntsager | 45,- |
Mini Cæsar salat | 45,- |
Pommes frites | 35,- |
Pebersacuce | 45,- |
Stegt Foie Gras | 95,- |
Dip | 8,- |
Til den flyvende
Fjerkræ
Canard roti helstegt Berberi and med gariture min. 2 kuverter pr. and | 335,- |
Sea food lovers
Fisk & Skaldyr
Hummer cocktail med lun briocé | 245,- |
Blåmuslinger i sauce velouté med citron og friske urter | 215,- |
Dagens fisk med sauce beurre blanc og spæd grønt | 245,- |
Stegt pighvar med grillet citron og kapers smørsauce | 395,- |
Til den søde tand
Dessert
Dagens dessert | 95,- | Omelet au Suprise, rigeligt til en - nok til to | 175,- |
3 kugler vaniljeis med chokoladesauce | 95,- | 3 slags sødt | 75,- |
Chokolade fondant med vaniljeis | 95,- | Creme brulèe | 95,- |
Stegt camembert med syltede svesker og grillbrød | 95,- | Carlton´s varme chokolade med flødeskum | 75,- |