Carlton Klassikere
Frokostmenu
Salad de poulet med hjertesalat, parmesan og confiteret kylling
|
175,- |
Burrata med syltede tomater og balsamico
|
145,- |
Ravioli med ricotta og trøffelcreme (kan bestilles som glutenfri) |
180,- |
Håndpillede Norske rejer på brød med mayonnaise og citron
|
165,- |
Kold røget laks på brød med pocheret æg og spinat i sennepssauce
|
165,- |
Vintersvampe a la creme på brød med balsamico og parmesan
|
165,- |
Pariserbøf med klassisk garniture
|
180,- |
Foie-Gras terrine med brioch og kvædekompot
|
195,- |
Frokost Boeuf af oksemørbrad 200 g. Serveret med sauce Bearnaise og pommes frites
|
325,- |
Rørt steak tatar serveret med pommes frites |
215,- |
Supplement
|
|
Sauce Bearnaise Grøntsager Kryddersmør Stegt Foie-Gras Mini Cæsar Pommes med mayo Pebersauce Dip |
45,- 45,- 35,- 95,- 45,- 45,- 55,- 8,- |
Carltons lækkerier sprød stegt fisk med pickles, håndpillede Norske rejer, terrine af fjerkræ med trøffelmayo, BBQ gris i wonton med chilimayo, Comté med kvæde og oliven. serveres med rugbrød og franskbrød. min. 2 kuverter |
pr. person 295,- |
Plateau Fruits de Mer En halv hummer, krabbeklør, krebs, tiger rejer, østers, jomfruhummer, blåmuslinger. min. 2 kuverter serveres kun på forud bestilling |
pr. person 845,- |
Dagens fisk med fiskefumé og grøntsager
|
255,- |
Laksetatar med rygeoste creme og citron coli
|
135,- |
Dampet blåmuslinger i sauce velouté med urter og citron
|
175,- |
Caviar serveret med creme fraiche, rødløg purløg og blinis. 30 g. 50 g. 125 g. 250 g. |
395,- 665,- 1645,- 3200,- |