Jule Menu
Serveres fra
d. 14. November
Den Klassiske
Skal forud bestilles i hverdagene, se når du booker bord for mulighederne
2 slags sild
Lun rødspættefilet med remoulade og citron
Rejer med mayonnaise og citron
*
Tartelet med høns i asparges
Lun ribbensteg med rødkål
Lun julemedister med sennep og rødbede
*
Ris á là mande med kirsebærsauce
serveres kun til hele bordet
Pris: 395,-
Carlton´s Jul
2 slags sild
Rejer med mayonnaise og citron
Lun rødspættefilet med remoulade og citron.
*
Boeuf af oksemørbrad med karamelliseret løg, pebersauce & kartofler
*
Ris á là mande med kirsebærsauce
serveres kun til hele bordet
Pris: 440,-
Tilkøb til juleanretningerne:
Røget ål med røræg 95,- pr. person
Confit de Canard 95,- pr. person
Julegravad laks 75,- pr. person
Julemenuerne og tilkøb skal bestilles til hele bordet.