fbpx

Jule Menu

Serveres fra

d. 14. November

ske3

Den Klassiske

Skal forud bestilles i hverdagene, se når du booker bord for mulighederne 

2 slags sild
Lun rødspættefilet med remoulade og citron
Rejer med mayonnaise og citron
*
Tartelet med høns i asparges
Lun ribbensteg med rødkål
Lun julemedister med sennep og rødbede
*
Ris á là mande med kirsebærsauce

serveres kun til hele bordet

Pris: 395,-

 

Carlton´s Jul

2 slags sild
Rejer med mayonnaise og citron
Lun rødspættefilet med remoulade og citron.
*
Boeuf af oksemørbrad med karamelliseret løg, pebersauce & kartofler
*
Ris á là mande med kirsebærsauce

serveres kun til hele bordet

Pris: 440,-

 

Tilkøb til juleanretningerne:

 

Røget ål med røræg           95,- pr. person

Confit de Canard                95,- pr. person

Julegravad laks                   75,- pr. person

Julemenuerne og tilkøb skal bestilles til hele bordet.