fbpx
Frokost Menu

God Fransk menu

Let & Lækkert

Salat & Brød

Carltons trøffelæg
med kalvehaler og sauce hollandaise

165,-Carltons cæsar salat
med kylling, parmesan & bacon

165,-
Håndpillede norske rejer
på friskbagt brød med mayonnaise og citron

165,-Salad Lyonnaise
med pocheret æg, fransk skinke og crouton
165,-
Juletallerken
Islandske sild med karrymayonnaise,
rødspættefilet med remolade,
Norske rejer med mayonnaise,
Andepaté, brie med oliven

Serveret med rugbrød og surdejsbrød. min. 2 kuverter

245,- pr. person Sardiner i olie
med sauce tatare og ristet surdejsbrød
105,-
Til kød elskeren

Kødretter

Pariserbøf
med klassisk garniture

180,-Rørt steak tatar
med krydderurter & pommes frites

205,-
Foie gras-terrine
med kvædekompot

195,-Carltons Steak sandwich
med karamelliserede løg og pebersyltede agurker

180,-
Frokost Boeuf
af oksemørbrad 200 gr. stegt som medaljoner med
bearnaise & pommes frites

295,-
Sea food lovers

Fisk & Skaldyr

Laksetatar
med purløg og citroncreme

135,-Dagens fisk
med sauce beurre blanc og spæde grøntsager
215,-
Hjertemuslinger
i sauce velouté med citron og friske urter

175,-Plateau Fruits de mer
1/2 hummer, flodkrebs, tigerrejer, østers,
jomfruhummer, blåmuslinger -
Serveres på forudbestilling


685,- pr. kuvert
Sprød stegt fisk
med sauce tatare


140,-Østers
med klassisk garniture

46,- stk. / 6 stk. 235,-

Aften Menu

 

Udforsk vores Franske menu

ske3

Til starten

Foretter

Dagens forret

135,-Snegle 6 stk.
vinbjergsnegle fra Bourgogne


110,-
Foie gras-terrine
med kvædekompot

195,-Sardiner i olie
med sauce tatare og ristet surdejsbrød
105,-
Laksetatar
med purløg og citroncreme

135,-Rørt steak tatar
med krydderurter

145,-
Hjertemuslinger
i sauce velouté med citron og friske urter
135,-
Til kød elskeren

Kødretter

Dagens hovedret

195,-
Côte de Boeuf
med kryddersmør og pommes frites
min. 2 kuverter

385,- pr. person
Boeuf Bearnaise
af oksemørbrad 200 gr. med pommes frites.

295,-
Rørt steak tatar
med krydder urter og pommes frites

205,-
Supplement

ekstra til det gode kød
Sauce Bearnaise

45,-
Grøntsager

45,-
Mini Cæsar salat

45,-
Pommes frites

35,-
Pebersacuce

45,-
Stegt Foie Gras

95,-
Dip

8,-
Til den flyvende

Fjerkræ

Canard rôti
Helstegt berberiand med garniture

295,- pr. person
Sea food lovers

Fisk & Skaldyr

Østers

46,- pr. stk. / 6 stk. 235,-Smørstegt søtunge
med grillet citron, fiske fumé og kartofler

395,-
Plateau Fruits de mer
1/2 hummer, flodkrebs, tigerrejer, østers,
jomfruhummer, blåmuslinger -
Serveres på forudbestilling


685,- pr. person (min. 2 kuverter)Hjertemuslinger
i sauce velouté med citron og friske urter

215,-
Caviar
30g
50g
125g
250g


395,-
665,-
1645,-
3200,-
Dagens fisk
med sauce beurre blanc og spæd grønt

215,-
Til den søde tand

Dessert

Dagens dessert

95,-Revet Comte
med balsamico
105,-
3 kugler vaniljeis
med chokoladesauce

95,-3 slags sødt

55,-
Chokolade fondant
med vaniljeis

95,-Irsk kaffe


75,-
Creme brulèe

95,-Espresso Martini


110,-
Omelet au Suprise, rigeligt til en - nok til to

175,-

Jule Menu

Juleanretninger

ske3

Den Klassiske

2 slags sild
Lun rødspættefilet med remoulade og citron
Julegravad laks med sennepsdressing
Rejer med mayonnaise og citron
*
Tartelet med høns i asparges
Lun ribbensteg med rødkål
Lun julemedister med grønlangkål
*
Ris á là mande med kirsebærsauce

Pris: 375,-

Carlton´s Jul

2 slags sild
Rejer med mayonnaise og citron
Lun rødspættefilet med remoulade og citron.
*
Boeuf af oksemørbrad med sæsonens grønt, pebersauce & kartofler
*
Ris á là mande med kirsebærsauce

Pris: 395,-

Julemeuerne skal bestilles til hele bordet

Tilkøb til juleanretningerne:

Røget ål med røræg           55,- pr. person

Stegt sild                              35,- pr. person

Julegravad laks                   65,- pr. person