God Fransk menu
Salat & Brød
Carltons trøffelæg med kalvehaler og sauce hollandaise | 165,- | Carltons cæsar salat med kylling, parmesan & bacon | 165,- |
Håndpillede norske rejer på friskbagt brød med mayonnaise og citron | 165,- | Salad Lyonnaise med pocheret æg, fransk skinke og crouton | 165,- |
Juletallerken Islandske sild med karrymayonnaise, rødspættefilet med remolade, Norske rejer med mayonnaise, Andepaté, brie med oliven Serveret med rugbrød og surdejsbrød. min. 2 kuverter | 245,- pr. person | Sardiner i olie med sauce tatare og ristet surdejsbrød | 105,- |
Kødretter
Pariserbøf med klassisk garniture | 180,- | Rørt steak tatar med krydderurter & pommes frites | 205,- |
Foie gras-terrine med kvædekompot | 195,- | Carltons Steak sandwich med karamelliserede løg og pebersyltede agurker | 180,- |
Frokost Boeuf af oksemørbrad 200 gr. stegt som medaljoner med bearnaise & pommes frites | 295,- |
Fisk & Skaldyr
Laksetatar med purløg og citroncreme | 135,- | Dagens fisk med sauce beurre blanc og spæde grøntsager | 215,- |
Hjertemuslinger i sauce velouté med citron og friske urter | 175,- | Plateau Fruits de mer 1/2 hummer, flodkrebs, tigerrejer, østers, jomfruhummer, blåmuslinger - Serveres på forudbestilling | 685,- pr. kuvert |
Sprød stegt fisk med sauce tatare | 140,- | Østers med klassisk garniture | 46,- stk. / 6 stk. 235,- |
Aften Menu
Udforsk vores Franske menu
Foretter
Dagens forret | 135,- | Snegle 6 stk. vinbjergsnegle fra Bourgogne | 110,- |
Foie gras-terrine med kvædekompot | 195,- | Sardiner i olie med sauce tatare og ristet surdejsbrød | 105,- |
Laksetatar med purløg og citroncreme | 135,- | Rørt steak tatar med krydderurter | 145,- |
Hjertemuslinger i sauce velouté med citron og friske urter | 135,- |
Kødretter
Dagens hovedret | 195,- |
Côte de Boeuf med kryddersmør og pommes frites min. 2 kuverter | 385,- pr. person |
Boeuf Bearnaise af oksemørbrad 200 gr. med pommes frites. | 295,- |
Rørt steak tatar med krydder urter og pommes frites | 205,- |
Supplement | ekstra til det gode kød |
Sauce Bearnaise | 45,- |
Grøntsager | 45,- |
Mini Cæsar salat | 45,- |
Pommes frites | 35,- |
Pebersacuce | 45,- |
Stegt Foie Gras | 95,- |
Dip | 8,- |
Fjerkræ
Canard rôti Helstegt berberiand med garniture | 295,- pr. person |
Fisk & Skaldyr
Østers | 46,- pr. stk. / 6 stk. 235,- | Smørstegt søtunge med grillet citron, fiske fumé og kartofler | 395,- |
Plateau Fruits de mer 1/2 hummer, flodkrebs, tigerrejer, østers, jomfruhummer, blåmuslinger - Serveres på forudbestilling | 685,- pr. person (min. 2 kuverter) | Hjertemuslinger i sauce velouté med citron og friske urter | 215,- |
Caviar 30g 50g 125g 250g | 395,- 665,- 1645,- 3200,- | Dagens fisk med sauce beurre blanc og spæd grønt | 215,- |
Dessert
Dagens dessert | 95,- | Revet Comte med balsamico | 105,- |
3 kugler vaniljeis med chokoladesauce | 95,- | 3 slags sødt | 55,- |
Chokolade fondant med vaniljeis | 95,- | Irsk kaffe | 75,- |
Creme brulèe | 95,- | Espresso Martini | 110,- |
Omelet au Suprise, rigeligt til en - nok til to | 175,- |
Jule Menu
Juleanretninger
Den Klassiske
2 slags sild
Lun rødspættefilet med remoulade og citron
Julegravad laks med sennepsdressing
Rejer med mayonnaise og citron
*
Tartelet med høns i asparges
Lun ribbensteg med rødkål
Lun julemedister med grønlangkål
*
Ris á là mande med kirsebærsauce
Pris: 375,-

Carlton´s Jul
2 slags sild
Rejer med mayonnaise og citron
Lun rødspættefilet med remoulade og citron.
*
Boeuf af oksemørbrad med sæsonens grønt, pebersauce & kartofler
*
Ris á là mande med kirsebærsauce
Pris: 395,-
Julemeuerne skal bestilles til hele bordet
Tilkøb til juleanretningerne:
Røget ål med røræg 55,- pr. person
Stegt sild 35,- pr. person
Julegravad laks 65,- pr. person