Aften Menu
Udforsk vores Franske menu
Weekend menu
Til starten
Foretter
Dagens forret
125,-
Foie gras-terrine
med kvædekompot
165,-
Laksetatar
med purløg og citroncreme
135,-
Snegle 6 stk. vinbjergsnegle fra Bourgogne | 110,- |
Carlton's fiskesuppe | 155,- |
Rørt steak tatar med krydderurter | 125,- |
Moules Marineres Hvidvins dampet med urter | 115,- |
Til kød elskeren
Kødretter
Dagens hovedret | 195,- |
---|---|
Okse Ribeye 350g. Greater Omaha med bearnaise og pommes frites | 395,- |
Boeuf Bearnaise Oksemørbrad 260g. med pommes | 295,- |
Rørt steak tatar med urter og pommes frites | 185,- |
Fjerkræ
Klassisk cæsar salat med kylling, parmesan og bacon | 145,- |
Canette rôti Helstegt Berberiand med garniture nok til to | 595,- |
Supplement | ekstra til det gode kød |
Ristet Foie Gras | 75,- |
Sauce Bearnaise | 45,- |
Grøntsager | 45,- |
Mini Cæsar salat | 45,- |
Pommes frites | 45,- |
Pebersacuce | 45,- |
Pasta
Linguine med Karl Johan svampesauce | 180,- |
Sea food lovers
Fisk & Skaldyr
Ristet skærissing med basilikum & fennikel | 265,- |
Moules Marinieres Hvidvins dampede med urter | 160,- |
Carltons fiskesuppe med blandet fisk og skaldyr | 255,- |
Tigerrejer med hvidløg & grillet citron | 210,- |
Østers | 42,- pr. stk. / 6 stk. 210,- |
4 Østers á la Carlton | 210,- |
Koldt Plateau krebs, tigerrejer, østers, jomfruhummer, blåmuslinger - Torsdag, fredag & Lørdag | 350,- pr. person (min. 2 kuverter) |
Caviar 30g 50g 125g | 395,- 665,- 1645,- |
Til den søde tand
Dessert
3 slags sødt | 55,- |
Vaniljeis med chokoladesauce | 95,- |
chokolade Fondant med syltede bær | 95,- |
Creme brulèe | 95,- |
Omelet au Suprise, rigeligt til en - nok til to | 165,- |
Dangens dessert | 95,- |
Revet Comté med balsamico på brioche | 135,- |
Irsk kaffe | 75,- |
Espresso Martini | 110,- |