fbpx

Aften Menu

 

Udforsk vores Franske menu

ske3

 

 

Weekend menu

 

Til starten

 

Foretter

Dagens forret

125,-
Foie gras-terrine
med kvædekompot

165,-
Laksetatar
med purløg og citroncreme

135,-

Snegle 6 stk.
vinbjergsnegle fra Bourgogne

110,-
Carlton's fiskesuppe

155,-
Rørt steak tatar
med krydderurter

125,-
Moules Marineres
Hvidvins dampet med urter
115,-
Til kød elskeren

 

Kødretter

Dagens hovedret

195,-
Okse Ribeye
350g. Greater Omaha med bearnaise og pommes frites

395,-
Boeuf Bearnaise
Oksemørbrad 260g. med pommes

295,-
Rørt steak tatar
med urter og pommes frites

185,-

Fjerkræ

Klassisk cæsar salat
med kylling, parmesan og bacon

145,-
Canette rôti
Helstegt Berberiand med garniture nok til to

595,-
Supplement

ekstra til det gode kød
Ristet Foie Gras

75,-
Sauce Bearnaise

45,-
Grøntsager

45,-
Mini Cæsar salat

45,-
Pommes frites

45,-
Pebersacuce

45,-

Pasta

Linguine
med Karl Johan svampesauce

180,-

Sea food lovers

 

Fisk & Skaldyr

Ristet skærissing
med basilikum & fennikel

265,-
Moules Marinieres
Hvidvins dampede med urter

160,-
Carltons fiskesuppe
med blandet fisk og skaldyr

255,-
Tigerrejer
med hvidløg & grillet citron
210,-
Østers

42,- pr. stk. / 6 stk. 210,-
4 Østers á la Carlton

210,-
Koldt Plateau
krebs, tigerrejer, østers,
jomfruhummer, blåmuslinger -
Torsdag, fredag & Lørdag


350,- pr. person (min. 2 kuverter)
Caviar
30g
50g
125g


395,-
665,-
1645,-
Til den søde tand

 

Dessert

3 slags sødt

55,-
Vaniljeis med chokoladesauce

95,-
chokolade Fondant med syltede bær

95,-
Creme brulèe

95,-
Omelet au Suprise, rigeligt til en - nok til to

165,-
Dangens dessert

95,-
Revet Comté med balsamico på brioche

135,-
Irsk kaffe


75,-
Espresso Martini

110,-