fbpx
Frokost Menu

God Fransk menu

Let & Lækkert

Salat & Brød

Blåmuslinger

i sauce velouté med citron og urter

175,-Salad de poulet
med hjertesalat og parmesan

165,-
Håndpillede norske rejer
på friskbagt brød med mayonnaise og citron

165,-Tomatsalat
med mozzarella og basilikum
165,-
Plat du Jour
kokkens 5 gode ting
Serveret med rugbrød og surdejsbrød. min. 2 kuverter

215,- pr. person Sardiner i olie
med sauce tatare og ristet surdejsbrød
105,-
Til kød elskeren

Kødretter

Pariserbøf
med klassisk garniture

180,-Rørt steak tatar
med krydderurter & pommes frites

205,-
Foie gras-terrine
med kvædekompot

195,-Carltons Steak sandwich
med karamelliserede løg og pebersyltede agurker

180,-
Frokost Boeuf
af oksemørbrad 200 gr. stegt som medaljoner med
bearnaise & pommes frites

295,-
Sea food lovers

Fisk & Skaldyr

Laksetatar
med purløg og citroncreme

135,-Dagens fisk
med sauce beurre blanc og spæde grøntsager
215,-
Hjertemuslinger
i sauce velouté med citron og friske urter

175,-Plateau Fruits de mer
1/2 hummer, flodkrebs, tigerrejer, østers,
jomfruhummer, blåmuslinger -
Serveres på forudbestilling


685,- pr. kuvert
Sprød stegt fisk
med sauce tatare


140,-Østers
med klassisk garniture

46,- stk. / 6 stk. 235,-