FROKOSTMENU CARLTONS LÆKKERIER Sprødstegt fisk med pickleshåndpillede svenske rejerLynstegt tun med sesamRistet kammusling med hasselnødderComté med chutney 295,- CAVIAR 30 g. 395,- 50 g. 665,- 125 g. 1645,- 250 g. 3200,- SALAT SALAD DE POULET CROUSTILLANT med hjertesalat og tomat 175,- BURRATA med fersken og balsamico 155,- PLATEAU FRUITS DE MER 1/2 Hummer, krabbeklør, flodkrabs, tigerrejer, østers, jomfruhummer, blåmuslinger 845,- Serveres KUN på forudbestilling FISK OG SKALDYR DAGENS FISK med beurre blanc og kartofler 265,- LAKSETATAR med purløg og citroncreme 135,- BLÅMUSLINGER i sauce velouté med citron og friske urter 175,- GILLARDEAU ØSTERS Pr. stk. 45,- GRILLET BLÆKSPRUTTE med hvidløg, chili, smør og citron 175,- KØDRETTER PARISERBØF med klassisk garniture 195,- FROKOST BOEUF af oksemørbrad 200 g. stegt som medallioner med bearnaisesauce og pommes frites 325,- FOIR GRAS-TERRINE med kvædekompot 195,- RØRT STEAK TATAR med krydderurter og pommes frites 215,- Alle vore kødretter steges medium-rød Ønsker de deres kød stegt mere eller mindre end dette, bedes de venligst gøre os opmærksom herpå BRØD HÅNDPILLEDE SVENSKE REJER med mayonnaise og citron 165,- KOLDRØGET LAKS med pocheret æg og spinat 165,- Glutenfri brød kan vælges a PASTA RAVIOLI med trøffelcreme 180,- GLUDENFRI PASTA med trøffelcreme 180,- SUPPLEMENT BEARNAISESAUCE 55,- GRØNSAGER 45,- KRYDDERSMØR 35,- STEGT FOIE GRAS 110,- SPRØD GRØN SALAT 45,- POMMES FRITES MED MAYO 45,- PEBERSAUCE 55,- DIP 8,- DESSERTER CARLTONS VARME CHOKOLADE 75,- CHOKOLADE til den søde tand 55,- MARINEREDE JORDBÆR med creme Anglaise 110,- CREME BRULÉE 95,- 3 KUGLER VANILLEIS med chokoladesauce 95,-