Carlton

FROKOSTMENU

CARLTONS LÆKKERIER

Sprødstegt fisk med pickles

håndpillede svenske rejer

Lynstegt tun med sesam

Ristet kammusling med hasselnødder

Comté med chutney

295,-

CAVIAR

30 g. 395,-

50 g. 665,-

125 g. 1645,-

250 g. 3200,-

SALAT

SALAD DE POULET CROUSTILLANT

med hjertesalat og tomat

175,-

BURRATA

med fersken og balsamico

155,-

PLATEAU FRUITS DE MER

1/2 Hummer, krabbeklør, 

flodkrabs, tigerrejer, 

østers, jomfruhummer, 

blåmuslinger

 

845,-

Serveres KUN på forudbestilling

FISK OG SKALDYR

DAGENS FISK

med beurre blanc og kartofler

265,-

LAKSETATAR

med purløg og citroncreme

135,-

BLÅMUSLINGER

i sauce velouté med citron og friske urter

175,-

GILLARDEAU ØSTERS

Pr. stk. 45,-

GRILLET BLÆKSPRUTTE

med hvidløg, chili, smør og citron

175,-

KØDRETTER

PARISERBØF

med klassisk garniture

195,-

FROKOST BOEUF

af oksemørbrad 200 g. stegt som medallioner med bearnaisesauce og pommes frites

325,-

FOIR GRAS-TERRINE

med kvædekompot

195,-

RØRT STEAK TATAR

med krydderurter og pommes frites

215,-

Alle vore kødretter steges medium-rød Ønsker de deres kød stegt mere eller mindre end dette, bedes de venligst gøre os opmærksom herpå

BRØD

HÅNDPILLEDE SVENSKE REJER

med mayonnaise og citron

165,-

KOLDRØGET LAKS

med pocheret æg og spinat

165,-

Glutenfri brød kan vælges

a

PASTA

RAVIOLI

med trøffelcreme

180,-

GLUDENFRI PASTA

med trøffelcreme

180,-

SUPPLEMENT

BEARNAISESAUCE 55,-

GRØNSAGER 45,-

KRYDDERSMØR 35,-

STEGT FOIE GRAS 110,-

SPRØD GRØN SALAT 45,-

POMMES FRITES MED MAYO 45,-

PEBERSAUCE 55,-

DIP 8,-

DESSERTER

CARLTONS VARME CHOKOLADE

75,-

CHOKOLADE

til den søde tand

55,-

MARINEREDE JORDBÆR

med creme Anglaise

110,-

CREME BRULÉE

95,-

3 KUGLER VANILLEIS

med chokoladesauce

95,-

Scroll to Top