AFTENMENU FORRETTER DAGENS FORRET 135,- LAKSETATAR med purløg og citroncreme 135,- FOIR GRAS-TERRINE med kvædekompot 195,- SNEGLE 6 stk vinbjergsnegle fra bourgogne 135,- SEARED TUN med sesam-soya creme og vinaigrette 155,- RØRT STEAK TATAR med krydderurter og pommes frites 145,- GRILLET BLÆKSPRUTTE med chili, hvidløg smør og citron 175,- RISTEDE KAMMUSLINGER med pigvarcreme ristede hasselnødder og løjrom 155,- CAVIAR 30 g. 395,- 50 g. 665,- 125 g. 1645,- 250 g. 3200,- PLATEAU FRUITS DE MER 1/2 Hummer, krabbeklør, flodkrabs, tigerrejer, østers, jomfruhummer, blåmuslinger 845,- Serveres KUN på forudbestilling GILLARDEAU ØSTERS Pr. stk. 45,- PASTA RAVIOLI med trøffelcreme 180,- GLUDENFRI PASTE med trøffelcreme 180,- HOVEDRETTER DAGENS HOVEDRET 295,- COTE DE BOEUF med kryddersmør og pommes frites pr. person 365,- BOEUF BEARNAISE af oksemørbrad 200 g. med pommes frites 325,- RØRT STEAK TATAR med krydderurter og pommes frites 215,- STEGT PIGHVAR på ben, med grillet citron og kaperssmør 495,- BLÅMUSLINGER i sauce velouté med citron og friske urter 215,- HOMARD EN CROÛTE indbagt hel hummer med hummercreme og salat pr. person 365,- DAGENS FISK med beurre blanc og kartofler 265,- Alle vore kødretter steges medium-rød Ønsker de deres kød stegt mere eller mindre end dette, bedes de venligst gøre os opmærksom herpå SUPPLEMENT BEARNAISESAUCE 55,- GRØNSAGER 45,- KRYDDERSMØR 35,- STEGT FOIE GRAS 110,- SPRØD GRØN SALAT 45,- POMMES FRITES MED MAYO 45,- PEBERSAUCE 55,- DIP 8,- DESSERTER CARLTONS VARME CHOKOLADE 75,- CHOKOLADE til den søde tand 55,- MARINEREDE JORDBÆR med creme Anglaise 110,- CREME BRULÉE 120,- 3 KUGLER VANILLEIS med chokoladesauce 120,- 3 SLAGS OST MED KVÆDEKOMPOT 120,- DAGENS DESSERT 110,- OMELET AU SURPRISE baked alaska riglig til en - nok til 2 175,-