Carlton

AFTENMENU

FORRETTER

DAGENS FORRET

135,-

LAKSETATAR

med purløg og citroncreme

135,-

FOIR GRAS-TERRINE

med kvædekompot

195,-

SNEGLE

6 stk vinbjergsnegle fra bourgogne

135,-

SEARED TUN

med sesam-soya creme og vinaigrette

155,-

RØRT STEAK TATAR

med krydderurter og pommes frites

145,-

GRILLET BLÆKSPRUTTE

med chili, hvidløg smør og citron

175,-

RISTEDE KAMMUSLINGER

med pigvarcreme ristede hasselnødder og løjrom

155,-

CAVIAR

30 g. 395,-

50 g. 665,-

125 g. 1645,-

250 g. 3200,-

PLATEAU FRUITS DE MER

1/2 Hummer, krabbeklør, 

flodkrabs, tigerrejer, 

østers, jomfruhummer, 

blåmuslinger

845,-

Serveres KUN på forudbestilling

GILLARDEAU ØSTERS

Pr. stk. 45,-

PASTA

RAVIOLI

med trøffelcreme

180,-

GLUDENFRI PASTE

med trøffelcreme

180,-

HOVEDRETTER

DAGENS HOVEDRET

295,-

COTE DE BOEUF

med kryddersmør og pommes frites

pr. person 365,-

BOEUF BEARNAISE

af oksemørbrad 200 g. med pommes frites

325,-

RØRT STEAK TATAR

med krydderurter og pommes frites

215,-

STEGT PIGHVAR

på ben, med grillet citron og kaperssmør

495,-

BLÅMUSLINGER

i sauce velouté med citron og friske urter

215,-

HOMARD EN CROÛTE

indbagt hel hummer med hummercreme og salat

pr. person 365,-

DAGENS FISK

med beurre blanc og kartofler

265,-

Alle vore kødretter steges medium-rød Ønsker de deres kød stegt mere eller mindre end dette, bedes de venligst gøre os opmærksom herpå

SUPPLEMENT

BEARNAISESAUCE 55,-

GRØNSAGER 45,-

KRYDDERSMØR 35,-

STEGT FOIE GRAS 110,-

SPRØD GRØN SALAT 45,-

POMMES FRITES MED MAYO 45,-

PEBERSAUCE 55,-

DIP 8,-

DESSERTER

CARLTONS VARME CHOKOLADE

75,-

CHOKOLADE

til den søde tand

55,-

MARINEREDE JORDBÆR

med creme Anglaise

110,-

CREME BRULÉE

120,-

3 KUGLER VANILLEIS

med chokoladesauce

120,-

3 SLAGS OST

MED KVÆDEKOMPOT

120,-

DAGENS DESSERT

110,-

OMELET AU SURPRISE

baked alaska riglig til en - nok til 2

175,-

Scroll to Top