Det franske køkken
Scroll videre
↓
Velkommen
DEN
PERFEKTE
RAMME
“Jeg drikker champagne, når jeg er glad og når jeg er trist. Nogen gange drikker jeg det, når jeg er alene. Og når jeg er sammen med nogen, hører det sig til. Jeg skyller det ned,når jeg ikke er sulten og drikker det, når jeg er.
Ellers rører jeg det ikke, medmindre jeg er tørstig.”
– Madame Bollinger
Udsøgt køkken
En fest for dine sanser
En god frokost
Køkkenets udvalgte
Blåmuslinger i sauce velouté med citron og urter | 175,- | Salad de poulet med hjertesalat og parmesan | 165,- |
Håndpillede norske rejer på friskbagt brød med mayonnaise og citron | 165,- | Tomatsalat med mozzarella og basilikum | 165,- |
Plat du Jour kokkens 5 gode ting Serveret med rugbrød og surdejsbrød. min. 2 kuverter | 215,- pr. person | Sardiner i olie med sauce tatare og ristet surdejsbrød | 105,- |
For den specielle dag
Ekstraordinær catering service